2015. január 12., hétfő

Virina Depaul- A rossz testvérrel ágyba bújni

Melina Parker elbűvölő, kedves lány, de nem éppen a legjobb szerető. Mikor egy újabb férfi szakít vele emiatt, úgy dönt, ideje fejleszteni ágybeli képességeit. 
Gyerekkori barátját, Max Daltont kéri meg, hogy adjon neki szexleckéket, pedig titokban a férfi ikertestvérébe, Rhysbe szerelmes már évek óta. 
Melina végül rossz ágyban köt ki, és Rhys tanítja meg neki, mi az igazi szenvedély.




Kiadó: Ulpius-ház, 2013
Oldalak száma: 236
Fordította: Medgyesi Csilla
Besorolás: Erotikus
ISBN: 9789632548142
A könyv kapható kartonáltan.


Egy kicsit többre számítottam (megjegyezném, nem sokkal), de többre. A sztori, ha kivennénk a sok szexjelenetet és a nyáladzást, és persze Melina önsajnálatát, akkor egész jó lenne. De már az első oldalon elkezdődik az ömlengés, és túúúl sok az, ahogy Melina nem fogja fel, hogy Rhys szereti őt. Elvileg a lány tudós, de ez a könyvben nem igazán jön át, mert olyan bután adja elő magát, hogy hihetetlen. A cselekmény kiszámítható, szinte minden egyes lépést ki lehetett találni, de kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, összejönnek-e Rhys-al vagy a sok szenvedés után mégsem lesz semmi. 


Néhány szó a történetről...


A történet elég egyszerű, Melina és a két testvér szomszédok voltak, és már a kezdetektől szerette egymást Rhys és Melina, csak nem merték bevallani egymásnak egy tévedés miatt. A testvérek egy bűvész családból származtak, így nagyon sokat utaztak, ezért nem sokat találkoztak a lánnyal. Sok év telik el, a lánynak sok barátja volt, és egyik szerint sem volt jó az ágyban, így megkéri Max-et, hogy segítsen neki elsajátítani a jó szeretkezés minden mozzanatát. Max nagy nehezen bele is megy a játékba, persze feltételekkel. Melina szemüveges, így azt kéri őt, hogy ne vegye fel azt, mert úgy "jobban néz ki", persze ezzel csak át akarta verni a lányt, hogy ne ismerje fel testvérét ki gondolta volna. A terv be is jött, és csak reggel derült ki a turpisság, amiről igazából Rhys sem tudott. A történet innentől arról szól, hogyan próbálja meg meghódítani Rhys Melinát, és elhitetni vele, hogy tényleg szereti, nem csak kihasználja őt egy hétvége erejéig. 


Szereplők


Melina: nagyon aranyosnak tűnik az elején, főleg, hogy ennyire szereti a két testvért, de a végén már úgy éreztem kitépem a hajam attól a sok önsajnálattól, amit csinált. 



Rhys: olyan cuki *.* nem azt mondom, hogy szeretnék egy ilyen pasit, mert nekem kicsit túl sok, de nagyon szerettem, és azt is, hogy nem adta fel Melinánál. Nekem már a hócipőm tele lett volna vele. 



Max: jó lett volna kicsit jobban megismerni, és nagyon aranyos volt tőle, hogy a testvérét kérte meg, hogy dugja meg segítsen Melinának. Bár régen ő hazudott Rhsy-nak a csókolózós jelenetről, de jóvá tette. Na majd egy másik könyvben... :D 





Pontszám: 5/3
Kedvenc szereplő: 
Kedvenc jelenet: amiben nincs szex :D Ennél a könyvnél ezt már pozitív dolognak éreztem :D
Negatívum: sok nyáladzás, túl sok szex, Melina önsajnálata
Borító: 5/3


Igazából 200 oldal az egész, abból 150 szex, szexről beszélés, csöpögés vagy hasonlók, szóval aki szereti az ilyen témájú könyveket, annak tetszeni fog :)



Instagram Kitti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése